A. Vinkenborg BV | Advies & Logistieke dienstverlening

Close Icon
   
Contact Info     +31 (0) 65 13 26 292

Profiel   arrow

In 2007 ben ik begonnen met A Vinkenborg BV. Doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van processen. Of het bieden van transport. Afhankelijk van de wens van de klant. Procesverbetering kan met behulp van verschillende methoden. Daarvoor heb ik de opleiding Bachelor Logistiek en economie gevolgd met als specialisatie Lean Green Belt.  Maar dat betekent niet dat er ook andere technieken mogelijk zijn om processen te verbeteren.

Mijn scholing is gebaseerd op motorvoertuigen, bedrijfskunde en logistiek. In 1997 ben ik begonnen in de spoorwegbouw. Als planner binnen een toen “nieuwe” onderneming begonnen met personeelsplanning, vervolgens in overleg met collega’s een capaciteitsplanning gemaakt. Vervolgens processen vergelijken met collega’s en die waar nodig hetzelfde te maken. De eerste werkzaamheden van optimalisatie binnen de onderneming. Naast eenheid creëren bij de planning heb ik ook gekeken hoe de informatie vanaf werkvoorbereiding naar planning al snel eenduidig en zonder extra werk voor de werkvoorbereiding naar de planning kon gaan. Een eerste versie van capaciteitsplanning.

Na vertrek uit de spoorwegbouw heb ik bij een aantal andere ondernemingen gewerkt. Logistiek is altijd de basis geweest van waaruit ik heb gewerkt. En overal zag ik mogelijkheden tot verbetering.

Sinds 2007 werk ik zelfstandig. Veel als chauffeur in verschillende deelsectoren van het eigen vervoer. Het geeft rust en daar had ik behoefte aan. Momenteel zoek ik meer uitdaging. Daarom ben ik in 2018 begonnen met een bachelor Logistics Management, specialisatie Lean Green Belt. Het actief onderzoeken waarom processen zo werken en wat er anders kan om soepeler te kunnen werken zijn de uitdagingen waar ik energie uit haal. Vooral het afstemmen en het gezamenlijk verbeteren van een keten vind ik geweldig om te doen en ook weer van te leren.

A Vinkenborg BV kan voor u betekenen:

Logistiek advies

Transport

Chauffeursdiensten

Onderscheiden wil ik op de gebieden:

Met u meedenken; waarbij uw klant centraal staat

Voorkomend en beleefd

Zuinig op materiaal en materieel

Uw wagen schoon achterlaten

In bezit van een Vca-certificaat (veiligheidscertificaat checklist aannemers)

In bezit van LZV certificaat (lang en zwaar voertuig, ecocombi)

A Vinkenborg BV beschikt over de volgende certificaten:

Niwo vergunning

LZV

VCA

BHV